Vast tarief per gewerkt uur

Werknemer bij werkgever in dienst

Kiezen termijn eigen risico

Tijdwinst ondernemer

Beperkte ziekterisico's

Vast tarief per gewerkt uur

HomeBranches

Voor wie

MijnWerkgever.nl is er voor ondernemers zoals jij!
Ondernemers die het zonde van hun tijd vinden om met administratieve personeelszaken bezig te zijn, als ze ook kunnen doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Deze ondernemers hebben al meer tijd voor zichzelf gecreëerd. Dat wil jij toch ook?

Medewerkers blijven bij jou op de loonlijst staan. Jij bent en blijft dus hun formele werkgever. Formaliteiten en risico’s die bij administratie komen kijken? Geen zorgen… die nemen wij van je over.  Je kunt ons dus zien als je externe afdeling personeelszaken.

Wij het werk, jij de voordelen!

Bouw
Dakdekkers
Schilders
Timmerbedrijf
Klein-metaal
Afbouw
Hoveniers
Overig

Kosten per branche

Benieuwd wat de kosten zijn voor het uitbesteden van jouw administratie?
Bekijk dan de tarieven die voor jouw branche gelden. Staat je branche er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We staan voor je klaar!

Bouw

Als ondernemer in de bouwsector ben je vooral te vinden waar het werk is… buiten dus. Op kantoor achter je computer zitten? Dat doe je liefst zo min mogelijk. MijnWerkgever.nl begrijpt dat! We nemen het regelen van personeelszaken en administratie dan ook graag compleet voor je uit handen. Jij geeft de werkuren door, wij doen de rest!

Lees meer
Dakdekkers

Als dakdekker ben je voornamelijk op de daken te vinden, daar waar jouw expertise nodig is. Tijd doorbrengen op kantoor achter de computer? Dat laat je liever aan anderen over. MijnWerkgever.nl begrijpt dat als geen ander! Wij nemen alle zorgen rond personeelszaken en administratie graag voor je uit handen. Jij geeft de werkuren door, wij doen de rest!

Lees meer
Schilders

Als ondernemer binnen de sector voor schildersbedrijven ben je vooral te vinden waar het werk is… buiten dus. Op kantoor achter je computer zitten? Dat doe je liefst zo min mogelijk. MijnWerkgever.nl begrijpt dat! We nemen het regelen van personeelszaken en administratie dan ook graag compleet voor je uit handen. Jij geeft de werkuren door, wij doen de rest!

Lees meer
Timmerbedrijf

Als ondernemer binnen de sector voor timmerbedrijven ben je vooral te vinden waar het werk is… buiten dus. Op kantoor achter je computer zitten? Dat doe je liefst zo min mogelijk. MijnWerkgever.nl begrijpt dat! We nemen het regelen van personeelszaken en administratie dan ook graag compleet voor je uit handen. Jij geeft de werkuren door, wij doen de rest!

Lees meer
Klein-metaal

Als ondernemer in de klein-metaalsector ben je vooral te vinden waar het werk is… buiten dus. Op kantoor achter je computer zitten? Dat doe je liefst zo min mogelijk. MijnWerkgever.nl begrijpt dat! We nemen het regelen van personeelszaken en administratie dan ook graag compleet voor je uit handen. Jij geeft de werkuren door, wij doen de rest!

Lees meer
Afbouw

Als ondernemer binnen de afbouwbranche ben je vooral te vinden waar het werk is… buiten dus. Op kantoor achter je computer zitten? Dat doe je liefst zo min mogelijk. MijnWerkgever.nl begrijpt dat! We nemen het regelen van personeelszaken en administratie dan ook graag compleet voor je uit handen. Jij geeft de werkuren door, wij doen de rest!

Lees meer
Hoveniers

Als ondernemer binnen de sector voor hoveniers ben je vooral te vinden waar het werk is… buiten dus. Op kantoor achter je computer zitten? Dat doe je liefst zo min mogelijk. MijnWerkgever.nl begrijpt dat! We nemen het regelen van personeelszaken en administratie dan ook graag compleet voor je uit handen. Jij geeft de werkuren door, wij doen de rest!

Lees meer
Overig

Als ondernemer ben je voornamelijk bezig met het runnen van je bedrijf, daar waar jouw expertise nodig is. Tijd doorbrengen met ingewikkelde administratie en personeelszaken? Dat laat je liever aan anderen over. MijnWerkgever.nl begrijpt dat als geen ander! Wij nemen alle zorgen rond personeelszaken en administratie graag voor je uit handen. Jij focust je op je onderneming, wij doen de rest!

Lees meer

Mobiele applicatie

Net dat beetje extra gemak

Met onze app hebben jij en je medewerkers altijd én overal toegang tot belangrijke personeelsgegevens. Zo kun je eenvoudig verlofdagen indienen en inzicht krijgen in verlofsaldi, loonstroken, jaaropgaven en meer. Het biedt flexibiliteit en vrijheid om HR-zaken efficiënt te regelen, rechtstreeks vanaf je smartphone. Wel zo handig als je veel onderweg bent!

We laten het je graag een keer zien!

Belafspraak maken