Vast tarief per gewerkt uur

Werknemer bij werkgever in dienst

Kiezen termijn eigen risico

Tijdwinst ondernemer

Beperkte ziekterisico's

Vast tarief per gewerkt uur

HomeExpertiseLoonadministratie

Loonadministratie zonder stress

Input MijnWerkgever.nl

Cees Bootsma

Adviseur

Dit is wat wij bieden

Binnen onze specialisatie personeelsadministratie.

Aanmelden AFAS - Loonadministratie

Een nieuwe medewerker zal aangemeld worden bij AFAS voor de salarisadministratie. In AFAS kan de medewerker online zijn loonstroken, jaaropgave, verlofregistratie en zijn gegevens in het werknemersdossier bekijken. Wel zo handig!

Aanmelden E-uur

Een nieuwe medewerker melden we aan bij E-uur. Dit is het systeem voor de urenregistratie. Een medewerker kan hier zelf zijn gewerkte uren invoeren. Jij kunt deze als werkgever eenvoudig goedkeuren via het systeem.

Urenregistratie

Jullie (jij en de medewerker) krijgen beiden inloggegevens voor het urenregistratiesysteem E-uur. Een medewerker voert daar zijn uren in jij kunt deze uren eenvoudig goedkeuren. Jij bepaalt hoe jouw account én het medewerkers-account wordt ingericht.

Verloning

De verloning vindt per maand of per 4 weken plaats. De uren en eventuele mutaties van de medewerker worden hierin door ons verwerkt.

Loonstroken & Jaaropgaven

De medewerker ontvangt iedere periode digitaal zijn loonstrook en ieder jaar zijn jaaropgave.

Betalingen

Wij verrichten alle betalingen voor jou als werkgever. Dat betekent dat wij het salaris, de loonheffingen, de pensioenen, de verzuimverzekering, de Arbokosten, het vakantiegeld, het tijdspaarfonds, de SPAWW enz. voor jou verzorgen. Jij betaalt één factuur aan ons en daarmee heb je direct alle personeelskosten betaald. Overzichtelijk en eenvoudig, wel zo fijn!

Loon- (SPAWW) en pensioenaangifte

Tijdens de verloning wordt ook het loon- (SPAWW) en de pensioenaangifte voor de medewerker gedaan

Opbouw van vakantiegeld

Voor iedere medewerker wordt het vakantiegeld door ons opgebouwd. Dit brengen wij op elke factuur ook in rekening. In mei betalen we het vakantiegeld uit.

Opbouw eindejaarsuitkering

Als er sprake is van een eindejaarsuitkering dan bouwen wij deze ook voor de medewerkers op. Dit wordt iedere periode in rekening gebracht en in december door ons uitbetaald.

Signalering loonaanpassing

Als er een loonaanpassing gedaan moeten worden, voeren wij deze door. Daarnaast informeren wij jou over bijvoorbeeld een eventuele stijging van het minimumloon of een loonsverhoging in de cao.

Werkkostenregeling

Wij houden voor jou de werkkostenregeling (1,2% procent van de bruto loonsom) bij. Dit is een vrije ruimte waarin jij als werkgever onbelaste vergoedingen aan jouw medewerkers kunt geven.

Wij kunnen dit gezamenlijk aanbieden voor een vast tarief per maand per werknemer.

Mobiele applicatie

Net dat beetje extra gemak

Met onze app hebben jij en je medewerkers altijd én overal toegang tot belangrijke personeelsgegevens. Zo kun je eenvoudig verlofdagen indienen en inzicht krijgen in verlofsaldi, loonstroken, jaaropgaven en meer. Het biedt flexibiliteit en vrijheid om HR-zaken efficiënt te regelen, rechtstreeks vanaf je smartphone. Wel zo handig als je veel onderweg bent!

We laten het je graag een keer zien!

Belafspraak maken