Vast tarief per gewerkt uur

Werknemer bij werkgever in dienst

Kiezen termijn eigen risico

Tijdwinst ondernemer

Beperkte ziekterisico's

Vast tarief per gewerkt uur

MijnWerkgever.nl wint FD Gazelle 2023!

Fantastisch nieuws! We zijn super enthousiast om aan te kondigen dat MijnWerkgever.nl de FD Gazellen Award 2023 heeft gewonnen. Dit is een knappe prestatie die laat zien hoeveel we zijn gegroeid.

Wat betekent de FD Gazellen Award? Het is een teken dat we goed bezig zijn. Het laat zien dat we niet alleen groeien in omzet, maar ook als team. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. En dat voelt goed!

Deze award is voor ons een moment om even stil te staan bij wat we bereikt hebben. Het is een resultaat van hard werken, slim denken en constant verbeteren. Elke dag weer. We zijn trots op wat we doen en hoe we het doen.

Ons team is de ruggengraat van MijnWerkgever.nl. Dank aan iedereen voor de inzet, de energie en de creativiteit. Jullie maken het verschil. Ook een groot dankjewel aan onze klanten en partners. Jullie vertrouwen en samenwerking maakt onze groei mogelijk.

Maar, we zijn nog niet klaar. We blijven ons inzetten voor nog betere resultaten en diensten. We willen blijven groeien, innoveren en onze klanten het beste bieden.

De FD Gazellen Award is een mooie mijlpaal, maar het is slechts het begin. Samen gaan we voor nog meer succesverhalen en hoogtepunten.

Laten we dit succes vieren, maar ook onze blik richten op wat nog komt. Op naar meer groei, innovatie en succes. Samen maken we MijnWerkgever.nl elke dag een beetje beter.