Vast tarief per gewerkt uur

Werknemer bij werkgever in dienst

Kiezen termijn eigen risico

Tijdwinst ondernemer

Beperkte ziekterisico's

Vast tarief per gewerkt uur

HomeOplossing

Wat we doen

Eigenlijk is het principe heel erg simpel. Jij geeft ons de werkuren van jouw medewerkers door, wij regelen de rest. We melden medewerkers aan bij alle instanties, stellen hun arbeidspakket op en betalen het salaris, de loonbelasting én het pensioen uit. Zo kun jij je bezig houden met waar het echt om draait: ondernemen.

Medewerkers blijven bij jou op de loonlijst staan. Jij bent en blijft dus hun formele werkgever. Formaliteiten en risico’s die bij administratie komen kijken? Geen zorgen… die nemen wij van je over.  Je kunt ons dus zien als je externe afdeling personeelszaken.

Concreet betekent het dat jij je niet meer bezig hoeft te houden met administratieve rompslomp rondom personeelszaken. Dat regelen wij namelijk voor je. Medewerkers hebben een arbeidsovereenkomst met jou, daarom werken zij volgens de geldende CAO, arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling. Daarin verandert dus niets, wel zo prettig!

Kortom: Jij betaalt ons één factuur, en wij verzorgen de rest.

Minimale effort voor jou.

Je hoeft alleen nog maar de gewerkte uren per periode door te geven. Wij melden de medewerkers aan bij alle instanties, stellen hun arbeidspakket op en betalen het salaris, de loonbelasting en het pensioen.

Wat kan je nog meer van ons verwachten?

  • Exacte kostenkennis vooraf;
  • Werknemer blijft in dienst van de werkgever;
  • Werknemer blijft bij het pensioenfonds van de werkgever;
  • Werkgever houdt zelf de leiding;
  • Beperkte ziekterisico’s;
  • Tijdwinst voor de ondernemer;
  • Contactpersoon met HRM-kennis;
  • 24/7 beschikbaar met een app;

Bereken jouw voordeel

Wat regelen wij voor jou?

We hebben het hier overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar!

Expertise

De combinatie maakt ons sterk

Een tool om personeel meer te bieden en de ondernemer meer tijd te geven om te ondernemen.

Personeels administratie
Ziekteverzuim begeleiding
Pensioenbeheer
Belastingzaken
Loon administratie
Subsidies
Voor iedere branche gelden andere regels. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld cao’s, waarin afspraken zijn gemaakt over zaken als vakantiedagen en pensioenafdrachten. Wil je exact weten welke tarieven gelden voor jouw branche?

Mobiele applicatie

Net dat beetje extra gemak

Met onze app hebben jij en je medewerkers altijd én overal toegang tot belangrijke personeelsgegevens. Zo kun je eenvoudig verlofdagen indienen en inzicht krijgen in verlofsaldi, loonstroken, jaaropgaven en meer. Het biedt flexibiliteit en vrijheid om HR-zaken efficiënt te regelen, rechtstreeks vanaf je smartphone. Wel zo handig als je veel onderweg bent!

We laten het je graag een keer zien!

Belafspraak maken

Blijf jij zelf puzzelen? 

Of ga je voor service en gemak?