Vast tarief per gewerkt uur

Werknemer bij werkgever in dienst

Kiezen termijn eigen risico

Tijdwinst ondernemer

Beperkte ziekterisico's

Vast tarief per gewerkt uur

HomeExpertisePersoneelsadministratie

Personeels-administratie zonder stress

Input MijnWerkgever.nl

Kelsey van Ballegooijen

Medewerker Relatiebeheer

Dit is wat wij bieden

Binnen onze specialisatie personeelsadministratie.

Bijhouden van contracten

Elk jaar lopen wij de arbeidsovereenkomsten na. We zorgen dat alles altijd up-to-date is. Als er aanpassingen gedaan moeten worden, verwerken wij deze voor je.

Opstellen van arbeidsovereenkomsten

Voor iedere nieuwe medewerker stellen wij een arbeidsovereenkomst op. Dit is een juridisch kloppende en moderne arbeidsovereenkomst.

Verwerken contractverlengingen

Moet er eren contract verlengd worden? Dan regelen wij dat voor je. We zorgen ervoor dat zowel jij als de medewerker een nieuwe arbeidsovereenkomst wordt aangeboden.

Signalering aanzegtermijnen

Loopt een contract af? Dan geven wij dit tijdig bij jou aan. Daardoor kun jij op tijd aan de medewerker aangeven of je het contract wel of niet wilt verlengen.

Signalering einde proeftijden

Is er een proeftijd? Dan geven wij tijdig bij jou aan wanneer deze afloopt. Zo kun je tijdig een keuze maken of de arbeidsovereenkomst opgezegd moet worden of juist niet.

Bewaken van ketenbepaling

De ketenbepaling geeft eigenlijk aan wanneer een medewerker recht heeft op een contract voor onbepaalde tijd. Wij zorgen dat wij je op tijd aangeven of een medewerker hier recht op heeft.

Uitdienstmelding

Als jouw medewerker uit dienst gaat, zorgen wij ervoor dat de medewerker afgemeld wordt bij alle instanties en systemen.

Dossieropbouw werknemer

Voor iedere medewerker wordt een online dossier opgebouwd. Jij hebt hiermee toegang tot alle documenten van de medewerker. Ook de medewerker heeft toegang tot zijn eigen dossier. Je kunt ervoor kiezen niet alle documenten voor de medewerker inzichtelijk te maken.

Wij kunnen dit gezamenlijk aanbieden voor een vast tarief per maand per werknemer.

Mobiele applicatie

Net dat beetje extra gemak

Met onze app hebben jij en je medewerkers altijd én overal toegang tot belangrijke personeelsgegevens. Zo kun je eenvoudig verlofdagen indienen en inzicht krijgen in verlofsaldi, loonstroken, jaaropgaven en meer. Het biedt flexibiliteit en vrijheid om HR-zaken efficiënt te regelen, rechtstreeks vanaf je smartphone. Wel zo handig als je veel onderweg bent!

We laten het je graag een keer zien!

Belafspraak maken