Vast tarief per gewerkt uur

Werknemer bij werkgever in dienst

Kiezen termijn eigen risico

Tijdwinst ondernemer

Beperkte ziekterisico's

Vast tarief per gewerkt uur

HomeExpertiseZiekteverzuimbegeleiding

Ziekteverzuim zonder stress

Input MijnWerkgever.nl

Tina van Valen

Salarisadministrateur

Dit is wat wij bieden

Binnen onze specialisatie personeelsadministratie.

Aanmelden Ziekteverzuimpolis

Een nieuwe medewerker wordt aangemeld bij de ziekteverzuimpolis. Vanaf de datum indiensttreding ben jij als werkgever verzekerd voor het ziekteverzuim van de medewerker. (Na een periode eigen risico).

Aanmelden Arbodienst

Ook bij de arbodienst moet een nieuwe medewerker aangemeld worden. Vanaf de indiensttredingsdatum worden alle ziek- en herstelmeldingen doorgegeven aan de arbodienst

Verzuimpolis

Iedere werkgever heeft een verzuimpolis voor zijn medewerkers. Is deze aanwezig? Dan nemen wij deze over. Zo niet, dan vragen wij een verzuimpolis aan via onze vaste tussenpersoon. Ziek- en herstelmeldingen worden bij de verzekeraar doorgegeven. Als er door een ziekmelding een uitkering plaatsvindt, wordt deze altijd op jouw rekening (als werkgever) uitgekeerd.

Arbodienst

Alle medewerkers worden aangemeld bij onze arbodienst. Alle ziek- en herstelmeldingen worden doorgegeven worden aan de arbodienst. Vanaf dag 1 staan wij in nauw contact met de zieke medewerker.

Verlofregistratie

Voor de medewerker houden wij de verlofregistratie bij. Zo hebben jij én de werknemer altijd inzicht in het meest actuele verlofsaldo.

Wij kunnen dit gezamenlijk aanbieden voor een vast tarief per maand per werknemer.

Mobiele applicatie

Net dat beetje extra gemak

Met onze app hebben jij en je medewerkers altijd én overal toegang tot belangrijke personeelsgegevens. Zo kun je eenvoudig verlofdagen indienen en inzicht krijgen in verlofsaldi, loonstroken, jaaropgaven en meer. Het biedt flexibiliteit en vrijheid om HR-zaken efficiënt te regelen, rechtstreeks vanaf je smartphone. Wel zo handig als je veel onderweg bent!

We laten het je graag een keer zien!

Belafspraak maken